Αυτογνωσία : Η αφετηρία προς την επιτυχία στις σχέσεις σου

Το καλοκαίρι και η αγάπη πηγαίνουν μαζί

Ποια είναι η δική σας πρόκληση αυτό το καλοκαίρι; Θέλετε να βρείτε ένα νέο σύντροφο; Θέλετε να εξελιχθεί η υπάρχουσα σχέση σας ή χρειάζεστε απλά χρόνο με το εαυτό σας; Όποιο και να είναι το δικό σας σενάριο, η αφετηρία είναι να νιώθετε ολοκληρωμένοι, πριν ξεκινήσετε οποιαδήποτε σχέση. Έτσι μπορείτε να ερωτευτείτε χωρίς να εισέλθετε σε σχέσεις με προκλήσεις. Ανεξάρτητα από το ποιο στάδιο βρίσκεστε τώρα, μπορείτε να βρείτε αυτό που θέλετε.
Προσελκύοντας ένα σύντροφο

Είναι πολύ καλή στιγμή να αποκτήσετε μια σχέση στη ζωή σας, αρκεί να ξέρετε τι ακριβώς θέλετε από τη σχέση σας και τα χαρακτηριστικά του συντρόφου σας. Είναι σημαντικό να υπάρχει συμβατότητα για να ικανοποιεί η σχέση σας τις βασικές αξίες σας. Επίσης, η καρδιά σας χρειάζεται να είναι ανοιχτή και έτοιμη να υποδεχτεί μια σχέση.

Εξελίσσοντας την υπάρχουσα σχέση σας

Εάν μετά από κάποιες φορές που έχετε περάσει χρόνο μαζί, θέλετε να διευκρινίσετε την κατάσταση, μπορείτε πολύ απλά σε μια άνετη συζήτηση να μοιραστείτε ότι απολαμβάνετε την παρέα του και θα θέλατε να εξελιχθεί αυτό σε μια σχέση. Εάν ταιριάζουν τα θέλω σας, τα νέα για εσάς είναι πολύ όμορφα και αν πάλι όχι, είστε ελεύθεροι να βρείτε κάποιον που θα θέλει να είναι σε σχέση μαζί σας. Στην περίπτωση που είστε ήδη σε μια σχέση, το πρώτο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συζητήσετε με το σύντροφό σας, πως θέλει ο καθένας να εξελιχθεί ιδανικά αυτή η σχέση σε ένα ορίζοντα χρόνου που θα βάλετε εσείς. Έτσι, θα διαπιστώσετε εάν υπάρχουν κοινοί μελλοντικοί στόχοι με βάση τη σχέση σας.

Εξελίσσοντας τον εαυτό σας

Η αφετηρία για οποιοδήποτε στόχο έχετε, είναι η σχέση αγάπης και η ολοκλήρωσης με τον εαυτό σας. Σε μια περίοδο χαλάρωσης, για τους περισσοτέρους, το καλοκαίρι, μπορείτε να εφοδιαστείτε με ένα βιβλίο αυτοβελτίωσης ή να ασχοληθείτε με οτιδήποτε σας εμπνέει. Επίσης, αναλογιστείτε τις σχέσεις με τους ανθρώπους γύρω σας και επιλέξτε να επενδύετε περισσότερο χρόνο σε αυτές που σας κάνουν χαρούμενους. Το πιο βασικό για να πετύχετε τους στόχους σας είναι να είστε αυθεντικοί και να χαρίσετε στον εαυτό σας στιγμές απόλαυσης, χαράς, γαλήνης και αγάπης.