3 συμπεριφορές που δείχνουν ότι κυνηγάς έναν άντρα

Από τις κυριότερες αιτίες που μία γνωριμία δεν οδηγείται σε σχέση, είναι όταν η γυναίκα κυνηγάει έναν άντρα και συνήθως δεν το συνειδητοποιεί. Και ενώ έχει ακούσει ότι οι άντρες είναι οι κυνηγοί και χρειάζεται να μας διεκδικούν, γιατί αυτή είναι η φύση τους, ο αντίλογος που συναντώ από την εμπειρία μου είναι: “Πώς όμως θα καταλάβει ότι ενδιαφέρομαι πραγματικά για αυτόν;’’ “Εγώ όμως τον σκέφτομαι συνέχεια και θέλω να του μιλάω’’. “Εγώ όμως θέλω να τον συναντήσω’’. Η συμπεριφορά της γυναικείας διεκδίκησης έχει ως αποτέλεσμα όχι μόνο να τον απομακρύνει, αλλά να του στερεί κάθε έμπνευση για να έρθει κοντά της  και τελικά  να μην του δίνει την ευκαιρία να της δείξει πώς αισθάνεται πραγματικά για εκείνη.

Η απάντηση μου στα  παραπάνω είναι ό,τι τα καταλαβαίνω όλα αυτά, όμως τι αποτέλεσμα έχεις όταν ακολουθείς τις παρακάτω τρείς συμπεριφορές, που ενδεχομένως  πιστεύεις ότι είναι φυσιολογικές σε μία γνωριμία που όμως, αν επαναλαμβάνονται, συντελούν στην απομάκρυνση του.

  • Παίρνεις πρωτοβουλία να επικοινωνήσεις μαζί του με οποιοδήποτε τρόπο και με οποιοδήποτε μέσο (τηλεφωνήματα ή αποστολή email ή μηνύματα στα social media, κ.α.). Επίσης, του κάνεις παράπονα γιατί δεν παίρνει πρωτοβουλία αυτός στην επικοινωνία σας.
  • Προτείνεις εσύ να βρεθείτε για βόλτα ή φαγητό ή ποτό ή τον προσκαλείς σπίτι σου. Σε αυτήν την περίπτωση συμπεριλαμβάνεται και να τον προσκαλείς κάπου που έχεις κανονίσει ακόμα και με τις φίλες σου μαζί.
  • Ρωτάς πρώτη πώς αισθάνεται για εσένα και τη γνωριμία σας. Οι γυναίκες εκδηλώνουν ευκολότερα τα συναισθήματα τους σε σχέση με τους άντρες, οι οποίοι θέλουν περισσότερο χρόνο για να τα αναγνωρίσουν.

Οι προαναφερόμενες συμπεριφορές δεν του δίνουν το χώρο και το χρόνο να εμπνευστεί από τη γνωριμία σας. Να σε αναζητήσει και να θέλει να περάσει χρόνο μαζί σου. Τώρα, γνωρίζεις πώς μπορείς να διατηρήσεις τη θηλυκότητα σου αποφεύγοντας τις παραπάνω συμπεριφορές. Διατήρησε μια ανοιχτή και δεκτική στάση απέναντι του. Με αυτόν τον τρόπο τον ενθαρρύνεις, παρέχοντάς του το προβάδισμα να σε διεκδικήσει.