Καλώς ήρθατε, επιτρέψτε μου να σας συστηθώ!

Ονομάζομαι Μήνα Ταλιάκη και με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση, βοηθάω γυναίκες να δημιουργήσουν ευτυχισμένες και ολοκληρωμένες σχέσεις, με γνώμονα την αγάπη. Ξεκινάμε το ταξίδι της αυτογνωσίας, αναπτύσσοντας μια σχέσης αγάπης με τον εαυτό μας και αυτοεκτίμησης και στη συνέχεια χτίζουμε σχέσεις αγάπης με το σύντροφο μας, τους φίλους, τους συναδέλφους μας, τους συνεργάτες μας και άλλους.

Το Όραμα μου

Όραμα μου είναι όλο και περισσότεροι άνθρωποι να αντιλαμβάνονται ότι το κλειδί της προσωπικής ευτυχίας βρίσκεται στην σχέση με τον εαυτό τους, και κατ’ επέκταση να δημιουργούν με ευκολία μία επιτυχημένη ζωή γεμάτη αφθονία και αγάπη, μέσα από ισορροπημένες σχέσεις.

Στόχος μου είναι η παροχή άριστων και αποτελεσματικών υπηρεσιών Coaching με σκοπό μέσα από την διαδικασία να ανακαλύπτει ο καθένας τη μοναδική δύναμη που έχει μέσα του και να φέρνει άμεσα στην ζωή του ευτυχισμένες σχέσεις αγάπης και σύνδεσης.

Βιογραφικό

Η Μήνα Ταλιάκη, μετά από επιτυχημένη επαγγελματική πορεία σε πολυεθνικές εταιρίες, γνώρισε και βίωσε προσωπικά την αποτελεσματικότητα του Coaching σε μία περίοδο σημαντικών προσωπικών αλλαγών. Βρήκε τον πραγματικό σκοπό της ζωής της μέσα από ένα ταξίδι αυτογνωσίας όπου ανακάλυψε ότι η ουσιαστική ευτυχία και η αγάπη βρίσκονταν μέσα της. Με αυτό το εφόδιο άλλαξε ριζικά την επαγγελματική και προσωπική της ζωή, δημιουργώντας μία νέα πραγματικότητα για την ίδια και την οικογένειά της, γεμάτη αφθονία, ευτυχισμένες σχέσεις, δημιουργία και δύναμη.

 

Σήμερα ασχολείται με μεγάλη επιτυχία αποκλειστικά με την πρακτική του Life & Relationship Coaching και μέσα από τις προσωπικές εμπειρίες της, το background της και την ενσυναίσθηση της, βοηθάει γυναίκες στην Ελλάδα και το εξωτερικό να ανακαλύψουν τη δύναμη που κρύβουν μέσα τους και να δημιουργήσουν την ζωή που τους αξίζει.

Πιστοποιήσεις

 • Professional Certified Coach, by the International Coaching Federation (PCC by the ICF)
 • Certified Life Coach, by the Institute for Professional Excellence in Coaching, in New York
 • Energy Leadership Index Master Practitioner, by the Institute for Professional Excellence in Coaching in New York
 • Foundations of Quantum Mechanics
 • Reiki Practitioner
 • Master (MSc) in Management, by Business School of City University, in London
 • Diploma in Public Relations, by London School of Public Relations, in London
 • Bachelor in Business Administration, by La Verne University in Athens
 • Athens College High school, in Athens

Εμπειρία

 • Έχει πραγματοποιήσει πάνω από 2.000 συνεδρίες  σε ατομικό και εταιρικό επίπεδο
 • Συνεργάζεται με γυναίκες διεθνώς
 • Διεξάγει Ομαδικά Σεμινάρια Life & Business Coaching για: Γυναίκες (στον τομέα των σχέσεων), Εταιρείες (στον τομέα ενδυνάμωσης εργασιακών σχέσεων & ανάπτυξης ηγετικών ικανοτήτων), Γονείς (με θέμα “ευτυχισμένοι γονείς, ευτυχισμένα παιδιά”), Άνδρες και Γυναίκες (στον τομέα της ψυχικής και σωματικής ευεξίας)

Coach Μήνα Ταλιάκη

“Ξεκίνησα την καριέρα μου σε εταιρικό περιβάλλον. Μετά από μερικά χρόνια στο χώρο των επιχειρήσεων, με την πολύτιμη παρότρυνση ενός αγαπημένου μου προσώπου, γνώρισα και βίωσα την αποτελεσματικότητα του coaching. Το Life Coaching με οδήγησε να βρω τον σκοπό της ζωής μου, που είναι η ενασχόληση μου με την πρακτική του coaching και γενικότερα την προσωπική ανάπτυξη και αυτογνωσία των ανθρώπων. Η εμπειρία μου σε πολυεθνικές εταιρείες ήταν καθοριστική και με βοήθησε με πολλούς τρόπους στις συνεδρίες μου, ειδικά συνεργαζόμενη με στελέχη επιχειρήσεων. Δουλεύω με γυναίκες σε όλο τον κόσμο, το οποίο είναι συναρπαστικό, γιατί μαθαίνω διαφορετικές κουλτούρες.

Το Life Coaching με βοήθησε να μετασχηματίσω όλες τις σχέσεις μου, ξεκινώντας με την πρωταρχική σχέση με τον εαυτό μου. Σήμερα απολαμβάνω υγιείς σχέσεις που διέπονται από αγάπη, ευτυχία και ολοκλήρωση. Η πρακτική του Life Coaching προάγει καθημερινά τα ταλέντα μου, όπως τη θετικότητα, την ηρεμία, την δύναμη, την αυθεντικότητα, την αποφασιστικότητα, τη διαίσθηση, τη δημιουργία, την υπομονή και το χιούμορ. Αναλαμβάνοντας την ευθύνη των γεγονότων και των πράξεων μου, δημιουργώ τη ζωή μου συνειδητά, κάθε ημέρα. Από παλιά οι άνθρωποι μαγνητίζονταν προς εμένα για την επίλυση των προσωπικών τους θεμάτων. Εισέπραττα ιδιαίτερη ικανοποίηση βοηθώντας τους. Αγαπώ πολύ το επάγγελμα μου και πιστεύω πολύ στη δύναμη των ανθρώπων. Η έννοια της τύχης δεν με αγγίζει πλέον, καθώς πιστεύω και βιώνω με τους ανθρώπους που συνεργάζομαι πως οι ίδιοι “εν δυνάμει ” δημιουργούν τη ζωή τους, με γνώμονα την ποιότητα των σκέψεων τους. Το ταξίδι της προσωπικής ανάπτυξης είναι μαγικό και εμείς ορίζουμε το πόσο θέλουμε να φωτιστούμε!

-Μήνα”

Ανακαλύψτε την αποτελεσματικότητα του Coaching μέσω μίας δωρεάν συνεδρίας με την Coach Μήνα Ταλιάκη.