Coach Μήνα

Η σχέση που χτίζω με τους ανθρώπους που συνεργάζομαι βασίζεται στη κατανόηση μου, ό,τι ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός και ξεχωριστός, χωρίς καμία επίκριση.

Υιοθετώ την αρχή ότι

“ ό,τι σκέφτεσαι και αισθάνεσαι είναι φυσιολογικό για εσένα” βάση της συνειδητότητας και των εμπειριών σου. Η αναγνώριση και η αποδοχή αυτών των χαρακτηριστικών είναι το σημείο εκκίνησης μας. Από αυτό το σημείο και πέρα, μαθαίνουμε να αγαπάμε και να αποδεχόμαστε τον εαυτό μας όπως είναι, δημιουργώντας ατελείωτες δυνατότητες …”

Title

Τα Σχόλια σας

Όταν γνώρισα τη Μήνα δεν είχα βρει ποτέ τα χαρακτηριστικά που έψαχνα σε έναν άντρα. Δεν πίστευα ότι στην Ελλάδα θα έβρισκα έναν άντρα όπως τον ήθελα. Μέσα σε ένα τρίμηνο  βρήκα όλο το πακέτο του ιδανικού συντρόφου μου και την απόλυτη ευτυχία.

– Αννίτα

Επισκέφτηκα τη Μήνα με αφορμή τη σχέση μου, που νόμιζα πως ήταν η αιτία που είχα χάσει το κέφι μου, την ενέργειά μου και τη θετική διάθεση μου. Πολύ σύντομα κατάλαβα πως η αιτία ήμουν εγώ! Η Μήνα με βοήθησε να αγαπήσω τον εαυτό μου και να δω τα πράγματα αλλιώς.12 συνεδρίες μετά, η ζωή μου έχει αλλάξει ολοκληρωτικά. Η σχέση μου με τον σύντροφο μου είναι υπέροχη, η καθημερινότητά μου χαρούμενη και εγώ είμαι γεμάτη όνειρα που πραγματοποιώ! Μήνα, σε ευχαριστώ

– Μαργαρίτα

Αν με ρωτούσατε να περιγράψω τη Μήνα σε μία φράση, θα έλεγα “από μηχανής θεός”. Ήμουν κολλημένη σε ένα δυσλειτουργικό γάμο. Με την καθοδήγηση της, με βοήθησε να ξεπεράσω τους φόβους μου, να σταθώ ξανά στα πόδια μου, να βρω τη δύναμη μου και να πάρω τις καταλληλότερες αποφάσεις για το ανώτερο καλό μου. Με βοήθησε να βρω τον εαυτό μου, να τον αποδεχθώ και να τον αγαπήσω με έναν πιο βαθύ και ουσιαστικό τρόπο από ποτέ άλλοτε και να είμαι ευτυχισμένη και γεμάτη αυτοπεποίθηση. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευγνώμων.

-Μίνα

Ξεκίνησα  coaching με την Μήνα σε μια περίοδο της ζωής μου γεμάτη άγχος. Ήθελα να κάνω μεγάλες αλλαγές στα επαγγελματικά μου  και χρειαζόταν να εστιαστώ στην προσωπική μου ανάπτυξη. Σε αυτούς τους πέντε μήνες κατάφερα να θέσω επαγγελματικούς στόχους,να ξεπεράσω φοβίες μου,να είμαι ήρεμη, χαρούμενη, γεμάτη αυτοπεποίθηση!!Η Μήνα σε εμπνέει πραγματικά να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου! Την χαρακτηρίζει ο επαγγελματισμός, η αγάπη της γι’ αυτό που κάνει και η θετική στάση ζωής. Θα της είμαι παντα ευγνώμων γιατί μου έμαθε να βλέπω την ζωή αισιόδοξα!

– Αναστασία

Η εμπειρία μου με το coaching μου άλλαξε τον τρόπο που αντιλαμβάνομαι τη ζωή μου! Μακάρι ο κάθε άνθρωπος να μπορέσει να το εντάξει στην ζωή του και  να αναγνωρίσει ότι έχει την δύναμη να διαμορφώσει την ιδανική εκδοχή του εαυτού του, τόσο απλά! Μετά τη συνεργασία μου με τη Μήνα γέμισα αυτοπεποίθηση, αγάπησα τον εαυτό μου, ανέδειξα τη θηλυκότητα μου και έφτιαξα το σώμα μου για πρώτη φορά στη ζωή όπως το ονειρευόμουν.

– Ίριδα

Η συνεργασία μου με τη Μήνα, για μένα καταλύτης όλων των αρνητικών εσωτερικών μου αντιδράσεων.  Με βοήθησε να αλλάξω συχνότητα, να τολμήσω να προσπαθήσω, να δω το μάθημα μέσα από τη δυσκολία.  Άλλαξα εγώ, άλλαξαν όλοι και όλα. Θυμάμαι το πόσο γελάσαμε όταν με ρώτησε «τι είσαι διατεθειμένη να αλλάξεις» και της απάντησα «ό,τι μου πεις». Τόσο την εμπιστεύομαι και την αγαπώ.

– Δήμητρα

Βρισκόμουν σε μια διαδικασία αυτοανάπτυξης και ένιωσα ότι χρειαζόμουν καθοδήγηση για να θέσω νέους στόχους και να πραγματοποιήσω αλλαγές, ώστε να δημιουργήσω νέες προδιαγραφές για την καριέρα μου. Αρχικά, νόμιζα ότι δεν ήμουν αρκετά δυνατή για να πραγματοποιήσω τις αλλαγές που ήθελα, αλλά η Μήνα με βοήθησε να αναγνωρίσω τις δυνατότητές μου με έναν ουσιαστικό και εποικοδομητικό τρόπο. Με την καθοδήγησή της κατάφερα να εκτιμήσω τον εαυτό για όσα είχα επιτύχει και πλέον έχω έναν ξεκάθαρο στόχο στον οποίο παραμένω αφοσιωμένη καθημερινά. Έκτοτε εισέπραξα μεγάλη εκτίμηση και μου δόθηκαν πολλές ευκαιρίες να εξελιχθώ περισσότερο. Σ’ ευχαριστώ, Μήνα!!

– Έλενα

Η Μήνα είναι ένας φωτεινός άνθρωπος που σε κερδίζει από την πρώτη επαφή μαζί της, σε κάνει να νιώθεις ότι την γνωρίζεις χρόνια. Αποπνέει εμπιστοσύνη γεγόνος που σου επιτρέπει να ξεδιπλώσεις τα μύχια της ψυχής σου και να διώξεις όλα σου όσα σε βαραίνουν ,σε παρασέρνει με το χαμόγελό της και εσύ με την σειρά σου το επιστρέφεις στον εαυτό σου και στους γύρω σου. Η γνωριμία μου με την Μήνα υπήρξε καταλυτική για την εξέλιξη μου και την αυτοπραγμάτωση μου σήμερα είμαι σε θέση να πω ότι ξανασυστήθηκα και ότι καθημερινά με τις συμβουλές και τις τεχνικές της γίνομαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου. Με την καθοδήγηση της συγκρούστηκα με τους φόβους μου και τους νίκησα, σήμερα είμαι ήρεμη αισιόδοξη και έχω εμπιστοσύνη στην Ζώη! Με αγαπώ βαθιά και έχω εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μου, δεν επιζητώ την αναγνώριση από τους γύρω μου γιατί η αξία μου είναι αδιαπραγμάτευτη. Με την μήνα πέτυχα τους επαγγελματικούς μου στόχους και τώρα δρέπω τους καρπούς της δουλειάς που κάναμε μαζί και νιώθω δημιουργική και ευτυχισμένη. Οι σχέσεις μου είναι ποιοτικές και με ουσία, εισπράττω και εκδηλώνω στην Ζώη μου αυτό που υπάρχει μέσα μου και με χαρακτηρίζει. Νιώθω βαθιά ευγνωμοσύνη στην Μήνα και ευχαριστώ την Ζώη που πέρα από coach μου απέκτησα μια πολύ καλή φίλη. Η συνεργασία μου μαζί της είναι πραγματικά το καλύτερο δώρο που έκανα στον εαυτό μου. Μήνα σε ευχαριστώ από τα βάθη της καρδία μου για αυτό το ταξίδι αυτογνωσίας και ξέρω ότι με την καθοδήγηση σου θα υλοποιήσω καθετί που φαντάζει ακατόρθωτο.

– Ερατώ

Για τη Μήνα και τα οφέλη του coaching άκουσα πρώτη φορά μέσω μιας φίλης. Επικοινώνησα μαζί της όταν ήμουν έτοιμη και με την καθοδήγηση της δουλέψαμε το θέμα της χαμηλής αυτοπεποίθησης και τη δισλειτουργική μακροχρόνια μου σχέση. Πλέον γνωρίζω τον εαυτό μου καλύτερα, αντιλαμβάνομαι τις προτεραιότητες, τα όρια και τις δυνάμεις μου. Στην προσωπική μου ζωή κυριαρχούν η σύνδεση και η αποδοχή, έχοντας αντικαταστήσει την ανασφάλεια και τον εγωισμό. Τώρα έχω μια νέα υπέροχη σχέση αγάπης και σύνδεσης. Η δυναμική προσέγγιση της, η θετική στάση ζωής της, η καλοσύνη της και ο επαγγελματισμός της άλλαξαν και τη δίκη μου ζωή. Ήταν πολύ κοντά μου χωρίς να κρίνει κανένα και ήταν παράδειγμα ήθους! Δε θα μπορούσα παρά να της είμαι ευγνώμων και να σας παροτρύνω να την εμπιστευτείτε!

– Σοφία, Στέλεχος Επιχειρήσεων στο εξωτερικό

Υπάρχουν γυναίκες που πριν το γάμο και τα παιδιά τους υπήρξαν δυναμικές , αποφασιστικές , με αυτοπεποίθηση , ερωτεύσιμες, χαλαρές , χαμογελαστές και πολλά αλλα. Σε μένα οι πολλές αλλαγές όπως η παραίτηση από την εργασία μου και πολλές μετακομίσεις στο εξωτερικό με έκαναν να χάσω τον εαυτό μου, τόσο όσο να μη με αναγνωρίζουν ο άντρας μου και τα παιδιά μου. Χρειάστηκα λοιπόν κάποιον να μου τα ξαναθυμίσει όλα αυτα με κυριότερο να αγαπήσω τον εαυτό μου! “Σε ευχαριστώ πολύ γι αυτό”

– Μαρία, Μητέρα δύο παιδιών

Αποφάσισα να δοκιμάσω το relationship coaching λόγω της δυσκολίας που είχα στο να βρω κάποιο σύντροφο κατάλληλο για μένα. Μετά από τρεις μήνες συνεργασίας με τη Μήνα έγιναν τα εξής: Απαλλάχθηκα από τις ανασφάλειές μου και πλέον αγαπώ τον εαυτό μου όπως ακριβώς είναι και γνώρισα έναν άνδρα, με τον οποίο η επικοινωνία και η σχέση κυλάει επιτέλους, όμορφα και απλά! Ευχαριστώ τη Μήνα μέσα από την καρδιά μου!

– Άντζελα, Διευθύντρια Ιδιωτικού Τομέα

Είμαι ευγνώμων για τις συνεδρίες μου με τη Μήνα. Με βοήθησε να εμπλουτίσω τη “φαρέτρα” μου με χρήσιμα εργαλεία για την προσωπική μου ανάπτυξη που μπορώ να τα χρησιμοποιώ ανά πάσα στιγμή. Η αυτοπεποίθησή μου έχει ανέβει και ήδη έχουν ξεκινήσει οι αλλαγές με καινούριες επαγγελματικές συνεργασίες αφού αυτό ήταν το ζητούμενο. “Η Μήνα είναι αυθεντική πηγή έμπνευσης, όπως η απέραντη θέα της θάλασσας από το παράθυρό της.”

– Κατερίνα, Operational Manager

Την Μήνα μου την σύστησε μία καλή μου φίλη σε μία μεταβατική φάση της ζωής μου, όταν προσπαθούσα να πάρω κάποιες μεγάλες αποφάσεις σε διάφορα επαγγελματικά και προσωπικά θέματα. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι μέσα σε μία συνεδρία μίας ώρας θα είμαι σε θέση να βρω για τον εαυτό μου λύσεις σε προβληματισμούς ετών. Σε ένα διάστημα τριών μηνών έκανα πάρα πολύ μεγάλες αλλαγές στη ζωή μου τις οποίες έχω κρατήσει μέχρι σήμερα, και οι οποίες με έχουν βοηθήσει σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό να μειώσω το άγχος μου και να αυξήσω την ποιότητα της καθημερινότητας μου σε πολλαπλά επίπεδα. Η Μήνα είναι ένας άνθρωπος που στέκεται δίπλα σου διαρκώς, σε καταλαβαίνει απόλυτα, είναι επαγγελματίας, λατρεύει αυτό που κάνει (και το κάνει με πολύ μεγάλη επιτυχία) αλλά κυρίως σε εμπνέει για να αλλάξεις την ζωή σου μέσα από το δικό της παράδειγμα. Είναι πάντα αισιόδοξη, γεμάτη ενέργεια, και κάνει πράξη στη ζωή της όλα όσα διδάσκει μέσα από τη δουλειά της.

Μαρία, Σύμβουλος Επιχειρήσεων

Όταν άρχισα να εργάζομαι με τη Μήνα δεν είχα εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και στην προσωπική μου ζωή. Με την καθοδήγηση της και τις τεχνικές της, η Μήνα κυριολεκτικά με μεταμόρφωσε και μου έδωσε φτερά για την επιδίωξη των ονείρων μου. Κατάφερα να αποσυνδεθώ από σχέσεις που συναισθηματικά δεν με ικανοποιούσαν και να προσελκύσω μια σχέση αγάπης και ειλικρίνειας, γεμάτη φως και πάθος, για την οποία νιώθω πολύ ευγνώμων. Νιώθω ευλογία να δουλεύω με τη Μήνα και πλέον νιώθω νικήτρια αντί για θύμα! Είμαι βέβαιη ότι στο μέλλον θα δημιουργήσω και άλλες πολλές νικηφόρες στιγμές με την πολύτιμη καθοδήγηση της!

Αντιγόνη, HR Manager

Όταν γνώρισα την Μήνα , η αυτοεκτίμηση μέσα στη σχέση μου ήταν πολύ χαμηλή. Ένιωθα θυμό και πολλές φορές το θύμα μέσα στη σχέση. Πραγματοποιώντας βήματα από τη μια συνεδρία στην άλλη, σταδιακά η σχέση μου ξεκίνησε να μεταμορφώνεται. Ήμουνα σε θέση να αναδείξω την θηλυκότητα μου και να αναπτύξω τις επικοινωνιακές μου δεξιότητες, έχοντας πλέον μια βαθιά κατανόηση των επιθυμιών του συντρόφου μου. Έχοντας αφήσει πίσω μια σχέση έντονων διαφωνιών, οι στιγμές χαράς έχουν πλέον ενσωματωθεί στην καθημερινότητα μας. Μήνα , σε ευχαριστώ πολύ !!!! Είσαι πολύ καλή σε αυτό που κάνεις και να συνεχίσεις την πρακτική του coaching!

Μαρίνα, Creative Design

Το ταξίδι της αυτογνωσίας μου με την coach Μηνά, ξεκίνησε έχοντας πολύ χαμηλή αυτοπεποίθηση. Το ταξίδι αυτό αποτέλεσε μια ευχάριστη και εμπνευσμένη διαδικασία, που όλοι θα ήθελαν να ακολουθήσουν. Ξεκίνησα να συνειδητοποιώ πόσο ισχυρή είμαι και πόσο ευτυχισμένη μπορώ να γίνω. Η θετική μου ενέργεια επηρέαζε εποικοδομητικά όλους τους ανθρώπους γύρω μου και πλέον νιώθω δυνατή, σοφή και ήρεμη. Καθ’όλη τη διάρκεια των συνεδριών, ερωτεύτηκα με τα πράγματα που συνειδητοποίησα ότι είμαι και τα πράγματα που συνειδητοποίησα ότι μπορώ να γίνω. Αποδέχτηκα τον εαυτό μου για αυτό που είμαι και στη συνέχεια αποδέχτηκα και τους άλλους. Ενώ δεν έκανα σχέσεις παλαιοτέρα, προσέλκυσα μια σχέση αγάπης, σεβασμού, φροντίδας και ευτυχίας που κατέληξε σε γάμο. Είμαι βέβαιη ότι το ταξίδι αυτό της αυτογνωσίας, μου επιφυλάσσει και άλλους επιτυχημένους και εκπληκτικούς προορισμούς.

Κορίνα, Business Manager

Όταν γνώρισα τη Μήνα, ένιωθα απογοητευμένη, απαισιόδοξη και ότι δεν ήμουν αρκετά καλή. Είχα πολλές αρνητικές σκέψεις , σύγχυση και αγωνία για το μέλλον μου. Μέσα στις σχέσεις μου, δεν ένιωθα ικανοποίηση και επικοινωνούσα μηχανικά με τους κοντινούς μου ανθρώπους. Ξεκίνησα τις συνεδρίες και σταδιακά, τα συναισθήματα μου άλλαζαν. Έχοντας ως επίκεντρο τη σχέση με τον εαυτό μου, άρχισα να αισθάνομαι δυνατή, αισιόδοξη, με αυτοπεποίθηση και ότι αξίζω. Η πιο σημαντική αλλαγή για μένα είναι η αγάπη και η αποδοχή που άρχισα να έχω σε όλες τις σχέσεις μου. Έχω ανακτήσει τη θηλυκότητα και την λάμψη μου και πλέον βγαίνω με άντρες και νιώθω σίγουρη για τον εαυτό μου. Ζω τη στιγμή και βλέπω το μέλλον με αισιοδοξία!

Βιργινία, Club Manager

Πήγα στη Μήνα,  νιώθοντας συναισθηματικά αποκομμένη από τους άνδρες . Η Μήνα με βοήθησε να ενισχύσω την αυτοπεποίθηση μου και με επανασύνδεσε με τη θηλυκότητα μου, στοιχεία πλέον που αποτελούν για εμένα τα δυνατά μου χαρακτηριστικά. Καθημερινά νιώθω ευτυχισμένη και ολοκληρωμένη, έχοντας πλέον αποχαιρετήσει την ανάγκη και την ανασφάλεια να είμαι με έναν σύντροφο που δεν με καλύπτει. Πλέον γνωρίζω τι θέλουν οι άντρες από μια σύντροφο, όπως και εγώ από αυτούς. Μετά τη καθοριστική συνεργασία μου με τη Μήνα, ξέρω πολύ καλά τι αξίζω ως γυναίκα, αναγνωρίζω τα επιτεύγματα μου σε καθημερινή βάση και έχω μια βαθιά και ισχυρή επίγνωση του ποια είμαι. Η προσέλκυση των ανδρών αποτελεί πλέον μια συνειδητή επιλογή για μένα. Σε ευχαριστώ από καρδιάς!

Γιάννα, Management Consultant

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

Τα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά. Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευτεί.