Οι 5 λόγοι που προσελκύεις το “ίδιο πρότυπο’’ Αντρών

Οι  5 λόγοι που προσελκύεις το “ίδιο πρότυπο’’ Αντρών

Πολλές γυναίκες που συναντώ στο πλαίσιο του Coaching, αναρωτιούνται γιατί επανειλημμένα προσελκύουν το “ίδιο πρότυπο’’αντρών και συνάπτουν σχέσεις μαζί τους, χωρίς να έχουν την ικανοποίηση που θέλουν; Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να χωρίζουν. Το ευχάριστο με τις συγκεκριμένες γυναίκες είναι ό,τι, για να συζητούν μαζί μου, έχουν συνειδητοποιήσει τη δικιά τους συμμετοχή στις επιλογές τους και είναι έτοιμες να αναλάβουν την ευθύνη τους, έτσι ώστε να φέρουν ένα νέο αποτέλεσμα στη ζωή τους.

Οι βασικότεροι λόγοι που κάνουν ακατάλληλες επιλογές αντρών είναι οι παρακάτω:

  1. Η επιλογή των αντρών είναι σε ασυνείδητο επίπεδο. Οι γυναίκες βάσει του αντρικού προτύπου που είχαν από την οικογένεια τους καθώς και του αντρικού πρoτύπου που βιώσαν στις σχέσεις τους μέχρι σήμερα, έλκονται ασυνείδητα από το “οικείο” τους πρότυπο, παρόλο που δεν τους εξυπηρετεί. Η πρακτική του Coaching, μας επιτρέπει να αναγνωρίσουμε αυτό το πρότυπο και συνειδητά να το αλλάξουμε.
  2. Η ασάφεια των ιδανικών χαρακτηριστικών των αντρών. Ποια είναι τα χαρακτηριστικά που θέλετε να έχει ο σύντροφος σας; Ποια είναι τα χαρακτηριστικά που δεν θέλετε να έχει ο σύντροφος σας; Πόσο γνωρίζετε αυτά τα χαρακτηριστικά; Με την πρακτική του Coaching μπορείτε να βρείτε τι είναι σημαντικό για εσάς και τη σχέση που θέλετε και από συνειδητό επίπεδο, να τη προσελκύσετε.
  3. Η έλλειψη γνώσης των επιθυμιών σας από μια σχέση. Είναι πολύ σύνηθες να συναντώ γυναίκες που ενώ δηλώνουν ότι θέλουν για παράδειγμα να παντρευτούν, στην πραγματικότητα διακατέχονται από το φόβο της δέσμευσης, της δημιουργίας οικογένειας και άλλους φόβους αντίστοιχα. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορούμε να αποσαφηνίσουμε τι πραγματικά θέλετε, απελευθερώνοντας τους αντίστοιχους φόβους και πεποιθήσεις σας. Με αυτόν τον τρόπο θα προσελκύσετε ένα σύντροφο που έχει κοινή ατζέντα και στόχους με εσάς.
  4. Η μη εφαρμογή των ιδανικών χαρακτηριστικών που επιθυμείτε, από εσάς τις ίδιες. Η επιστήμη της Κβαντικής φυσικής μας εξηγεί ότι αυτό που εκπέμπουμε, γυρίζει σε εμάς. Πώς γίνεται μια γυναίκα που θέλει ένα γλυκό και τρυφερό άντρα δίπλα της, να μην είναι η ίδια γλυκιά και τρυφερή; Εδώ, αναρωτηθείτε ποιά είναι τα δικά σας περιθώρια βελτίωσης στα χαρακτηριστικά που αναζητείτε από το σύντροφο σας και πώς θα τα αναπτύξετε;
  5. Η έλλειψη επικοινωνίας με το σύντροφο σας. Η επικοινωνία παίζει καθοριστικό ρόλο στην έκβαση μιας σχέσης. Η αποτελεσματική επικοινωνία θα διασφαλίσει την ικανοποίηση της σχέσης σας, διότι θα είναι ξεκάθαρες οι επιθυμίες και οι ανάγκες σας και σε προσωπικό επίπεδο και σε κοινό. Με αποτελεσματική επικοινωνία εξασφαλίζετε μια καλή βάση για την υγιή ανάπτυξη της σχέσης σας.

Είναι στην ευχέρεια και στη δύναμη σου να προσελκύσεις το πρότυπο του άντρα που επιθυμείς!