Όταν εκφράζεις την αγάπη σου, συνδέεσε καλύτερα με το σύντροφο σου

Όταν εκφράζεις την αγάπη σου, συνδέεσε καλύτερα με το σύντροφο σου

Κάθε μέρα είναι μια ιδιαίτερη περίσταση και μια ευκαιρία να εκτιμήσεις το δώρο του να ζείς με αγάπη στη ζωή σου. Ένας από τους τρόπους που μπορείς να αξιοποιήσεις το δώρο της αγάπης , είναι με την καθημερινή έκφραση της.

Εσύ πόσο συχνά εκφράζεις την αγάπη σου στο σύντροφο σου και στους αγαπημένους σου ανθρώπους; Πολλοί άνθρωποι μου απαντούν ό,τι δεν την εκφράζουν διότι οι αγαπημένοι τους “γνωρίζουν ό,τι τους αγαπώ”. Πολλές φορές η αγάπη που νιώθεις είναι προφανής και δεδομένη για εσένα όμως, οι άνθρωποι έχουν ανάγκη όχι μόνο από πράξεις αγάπης αλλά και από την  έκφραση της.

H έρευνα  που έγινε από τους  (Walter –Lee 1999), έδειξε ό,τι οι άνθρωποι έχουν 47% μεγαλύτερη πιθανότητα να νιώσουν κοντά σε ένα μέλος της οικογένειας τους που εκφράζει συχνά την αγάπη του, από ένα άλλο μέλος που την εκφράζει  σπάνια.

Συχνά υποθέτεις  ό,τι ο σύντροφος σου καθώς και οι αγαπημένοι σου άνθρωποι γνωρίζουν τα συναισθήματα σου. Η αλήθεια είναι όμως ό,τι στην καθημερινότητα δημιουργούνται αμφιβολίες για την αγάπη των άλλων ανθρώπων, έστω και αν αυτές οι αμφιβολίες είναι παράλογες μερικές φορές.

Καθημερινά, εξέφραζε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την αγάπη σου και παρατήρησε την ανακούφιση και τη δυνατή σύνδεση που θα νιώθεις με το σύντροφο σου και τους αγαπημένους σου ανθρώπους.  Όσο περισσότερο εκφράζεις την αγάπη σου με αυθεντικό τρόπο, τόσο περισσότερο την έλκεις στη ζωή σου. Επέτρεψε στον εαυτό σου να εκφράσει το “Σε αγαπώ”, με ειλικρίνεια κατάματα και με ανοιχτή διάθεση όχι μόνο στους αγαπημένους σου, αλλά και στον ίδιο σου τον εαυτό.