7 βήματα επιτυχίας στο πρώτο ραντεβού

Η διαδικασία γνωριμίας στο πρώτο ραντεβού, είναι απολαυστική αρκεί να έχεις θετική πρόθεση και διάθεση. Μπορείς να περάσεις όμορφα καθώς έχεις την ευκαιρία να εξερευνήσεις μια νέα προσωπικότητα, να γνωριστείς και να διασκεδάσεις. Επίσης, εξερευνώντας ένα νέο άντρα, μαθαίνεις πράγματα και για  τον εαυτό σου, μέσα από τη συζητήσηση.

Τα 7 βήματα για ένα επιτυχημένο ραντεβού είναι:

  1. Άφησε τις προσδοκίες σου μακριά από τη συνάντηση σας.

Όπως προανέφερα σκοπός της συνάντησης είναι η γνωριμία και η διασκέδαση. Μια γνωριμία μπορεί να καταλήξει σε σχέση, σε μία φιλία ή και σε τίποτα ιδιαίτερο, ανάλογα τη χημεία που έχετε. Η γνωριμία θέλει το χρόνο της και ο μοναδικός τρόπος για να διαπιστώσεις τη συμβατότητα σου με το πρόσωπο που έχεις βγει είναι ο χρόνος. Οι γυναίκες έχουμε τη τάση να αναρωτιόμαστε αν αυτός είναι ο άντρας της ζωής μας, όμως αυτές οι προσδοκίες δεν μας ωφελούν καθώς δεν ξέρουμε πώς θα εξελιχθεί η εμπειρία μας με αυτόν τον άντρα.

  1. Να είσαι ο αληθινός εαυτός σου.

Η αυθεντικότητα είναι πολύ σημαντική. Όταν είσαι ο εαυτός σου, νιώθεις άνετα και εξελίσσεται όμορφα η συνάντηση σου. Δεν χρειάζεται να προσποιείσαι ότι είσαι κάποια άλλη, γιατί μετά από λίγο καιρό η αλήθεια θα φανεί.  Επίσης, εύχομαι να έχεις βάλει αληθινές φωτογραφίες στα social media σου, γιατί είναι μεγάλη απογοήτευση να του έχεις δημιουργήσει μια ψεύτικη εικόνα στο μυαλό του, η οποία να μην συνάδει με την αληθινή σου. Χρησιμοποίησε μια αληθινή φωτογραφία σου, η οποία να σε αναδεικνύει.

  1. Κάνε ερωτήσεις χωρίς να μιλάς για τον εαυτό σου όλη την ώρα.

Μια υγιής συζήτηση στην πρώτη γνωριμία εμπεριέχει βασικές ερωτήσεις για τη ζωή του άλλου. Εστίασε στο τι είναι σημαντικό για τον άλλο αυτήν την περίοδο της ζωής του, χωρίς να μπαίνεις σε υπεραναλύσεις. Η συζήτηση να έχει μια φυσιολογική ροή, εστιάζοντας στα καλά που έχει η ζωή σου και όχι σε θέματα που σε προβληματίζουν.

  1. Διατήρησε τη θηλυκότητα σου.

Να δέχεσαι όλη την περιποίηση από το συνοδό σου και τις πρωτοβουλίες του, είτε για το μέρος που θα επιλέξει, είτε αν έρθει να σε πάρει με το αυτοκίνητο του και άλλες αντίστοιχα. Χρησιμοποιήσε τη  θηλυκότητα σου, με τον τρόπο ομιλίας σου και με την κίνηση του σώματος σου. Χαμογέλασε με την καρδιά σου και δείξε στο συνοδό σου ότι απολαμβάνεις την παρέα του. Επίσης, δείξε του, πόσο αξιολογείς την παρουσία ενός άντρα στη ζωή σου. Οι περισσότρες γυναίκες είναι ανεξάρτητες τη σημερινή εποχή, όμως έχουν ξεχάσει την αξιά ενός άντρα και της αγάπης του.

  1. Επικοινώνησε για θετικά θέματα.

Διατήρησε τη θεματολογία σε ένα θετικό πλαίσιο. Δεν χρειάζεται να μιλήσετε για ιδεολογικές απόψεις πολιτικών η θρησκευτικών θεμάτων. Ούτε χρειάζεται να αναλύσεις πώς σε πλήγωσε η προηγούμενη σχέση σου και για τα ζευγαρία που χωρίζουν. Αν για παράδειγμα είχες αρνητικές εμπειρίες σε προηγούμενες εμπειρίες σου, επίσης αυτές δεν τις αναφέρεις. Υπάρχουν πάρα πολλά θετικά θέματα για να συζητήσεις. Εστίασε στο τι πάει καλά στον κόσμο αυτήν τη στιγμή και θα ανακαλύψεις πολλά και ενδιαφέροντα θέματα.

  1. Απέφυγε να προχωρήσεις ερωτικά στο πρώτο ραντεβού.

Είναι καλύτερο να αποφύγεις να τον καλέσεις σπίτι σου, στο πρώτο ραντεβού. Μελέτες μας έχουν δείξει ότι οι γυναίκες που ολοκλήρωναν το ραντεβού τους με ερωτική συνέρευση, οι άντρες χάνουν σύντομα το μυστήριο και το ενδιαφέρον τους για αυτές. Επίσης, οι άντρες δεν νιώθουν ξεχωριστοί, διότι υποθέτουν ότι το ίδιο επαναλαμβάνουν οι γυνάικες και στα άλλα ραντεβού τους.

  1. Εστίασε στα θετικά του συνοδού σου.

Όταν η πρόθεση σου είναι να ανακαλύψεις τα θετικά του συνοδού σου, ο συνοδός σου θα σου εκφράσει περισσότερο αυτά παρά τις αρνητικές πτυχές του. Όλοι μας έχουμε και την αρνητική πλευρά μας, όμως καθώς εστιάζουμε στα θετικά, δίνουμε την ενέργεια μας περισσότερο σε αυτά. Οταν ξέρεις τι αποζητάς από ένα πιθανό σύντροφο σου, τότε θα μπορέσεις να αξιολογήσεις τη συμβατότητα σας σύντομα.

ΓΡΑΨΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η διεύθυνση email σας δε θα δημοσιευτεί.