Σεμινάριο "Προσέλκυσε την ιδανική σου σχέση αγάπης”

Σεμινάριο “Προσέλκυσε την ιδανική σου σχέση αγάπης”

👉Γιατί κάποιες γυναίκες βρίσκουν τόσο εύκολα τον σύντροφο των ονείρων τους;

👉Γιατί προσελκύεις κάθε φορά άντρες που δεν είναι στην πραγματικότητα για εσένα και όλοι τους έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά;

👉Πώς μπορείς να αλλάξεις σελίδα, να αφήσεις πίσω τις επιλογές του χθες, και να δημιουργήσεις την ιδανική σου σχέση;

 

🎯Για πρώτη φορά, η Relationship Coach Μήνα Ταλιάκη πραγματοποιεί τρίμηνο Ομαδικό Σεμινάριο Life Coaching πάνω στο θέμα των σχέσεων. Αποτελεί μία μεγάλη ευκαιρία για να βιώσεις προσωπικά τα αποτελέσματα που μπορεί να φέρει στη ζωή σου το Relationship Coaching μέσα σε λίγες μόλις εβδομάδες!

 

Το Σεμινάριο “Προσέλκυσε την ιδανική σου σχέση αγάπης” θα σε οδηγήσει στο να:

📌Αξιολογήσεις την ικανοποίηση στη ζωή σου σήμερα

📌Έχεις καθημερινά θετικότητα, αισιοδοξία και συναισθηματική ισορροπία

📌Σχεδιάσεις την ιδανική σου προσωπική ζωή

📌Προσδιορίσεις τα χαρακτηριστικά του ιδανικού σου συντρόφου

📌Υιοθετήσεις εσύ πρώτη τα ιδανικά σου χαρακτηριστικά

📌Μάθεις να υπερβαίνεις τα εμπόδια που βάζεις ανάμεσα σε εσένα και την ιδανική σου σχέση

📌Θέσεις σε εφαρμογή τα αποτελεσματικότερα βήματα για να πετύχεις τη ιδανική σου σχέση αγάπης

📌Αυξήσεις την αυτοπεποίθηση σου και να ενδυναμωθείς

📌Ανοίξεις την καρδιά σου στην αγάπη και να μάθεις να την εκφράζεις

📌Ενισχύσεις την πίστη σου ότι αξίζεις την ιδανική σου σχέση αγάπης

 

Το σεμινάριο αφορά δυναμικές γυναίκες που θέλουν να αλλάξουν σελίδα στη μέχρι σήμερα πορεία της προσωπικής τους ζωής και να δημιουργήσουν την ιδανική σχέση αγάπης που αναζητούν!

❔Γιατί να συμμετάσχεις σε αυτή την ομάδα;

❗️Οι Νευροεπιστήμες μας επιβεβαιώνουν σήμερα ότι όταν μια ομάδα ανθρώπων συντονίζεται και λειτουργεί με αρμονία προς ένα συγκεκριμένο σκοπό, η αυξημένη ενέργεια που δημιουργείται από τη σύνδεση των ατόμων έχει ως αποτέλεσμα η επίτευξη του στόχου να έρχεται πολύ πιο γρήγορα! Επίσης, μέσα σε διάστημα 3 μηνών θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις και να συναναστραφείς με δυναμικές γυναίκες όπως εσύ, έτοιμες να διευρύνουν τη μέχρι σήμερα αντίληψή τους για το θέμα των σχέσεων και της αγάπης.

💥Πώς είσαι σίγουρη ότι θα ταιριάζεις με την ομάδα και ότι θα δεις αποτελέσματα;

Για να εγκριθεί μια συμμετοχή στο σεμινάριο, η ενδιαφερόμενη καλείται να απαντήσει σε κάποιες απλές ερωτήσεις οι οποίες σκοπό έχουν να φέρουν μαζί μια ομάδα γυναικών που βρίσκονται σε παρόμοιο επίπεδο συνειδητότητας, ενέργειας και αντίληψης. Στόχος είναι η επιρροή του κάθε μέλους της ομάδας να ενισχύσει τα αποτελέσμετα της ομάδας συνολικά! Εάν είσαι έτοιμη να μεταμορφώσεις τη ζωή σου, η πόρτα είναι διάπλατα ανοιχτή! ❤️💃🏼
Η μεθοδολογία και ο συνδιασμός πρακτικών που θα ακολουθηθούν στο σεμινάριο μέχρι σήμερα έχουν βοηθήσει εκατομμύρια ανθρώπους ανά τον κόσμο να αλλάξουν ριζικά τη ζωή τους. Το μέγεθος της αλλαγής είναι στο δικό σου χέρι!

 

Λεπτομέρειες:

Πρόγραμμα 9 ενοτήτων:

Για 9 Τετάρτες, από 16/10/2019:
16/10, 23/10 , 30/10, 6/11, 13/11, 20/11, 27/11, 4/12, 11/12

Ώρα: 19.00-21.00

Τόπος Διεξαγωγής : Ποσειδώνος 2, 144 -51 Μεταμόρφωση (επί της Εθνική Οδού Αθηνών-Λαμίας, στο ύψος της Μεταμόρφωσης)

Kόστος σεμιναρίου: 450 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ)

Early Bird Offer: * Για εγγραφή έως 04/10* Kόστος σεμιναρίου : 370 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ)

Δηλώστε συμμετοχή έως 14/10 στο 6937130400.

* Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος. *

“Η ιδανική σχέση αγάπης έρχεται σε αυτούς που είναι έτοιμοι να την καλλιεργήσουν και να την έλξουν συνειδητά”!

 

Μεθοδολογία:

Το σεμινάριο “Προσέλκυσε την Ιδανική σου Σχέση Αγάπης” είναι ένα βιωματικό σεμινάριο με στόχο την προσωπική ευτυχία,την ενδυνάμωση, τη θετικότητα, την αυτοβελτίωση και τη συναισθηματική ισορροπία. Συνδυάζει τη θεωρητική μάθηση με την πρακτική εφαρμογή της, μέσα από τη μεθοδολογία ασκήσεων Coaching, NLP (Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού) και Κβαντικής Φυσικής. Με τη βιωματική μάθηση, ο κάθε συμμετέχον εξασφαλίζει μεγαλύτερη αφομίωση των όσων διδάσκονται, άρα και ουσιαστικές αλλαγές που τις αξιοποιεί άμεσα στην καθημερινότητά του.

Εισηγήτρια Σεμιναρίου: Μήνα Ταλιάκη, Professional Certified Coach από το Ιnternational Coaching Federation.

Η Μήνα ασχολείται με μεγάλη επιτυχία στο Coaching, έχοντας πραγματοποιήσει πάνω από 3.000 συνεδρίες σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο. Με την τεχνογνωσία της, την εμπειρία της και την ενσυναίσθησή της βοηθάει ανθρώπους στην Ελλάδα και το εξωτερικό να ανακαλύψουν τη δύναμη που κρύβουν μέσα τους, για να δημιουργήσουν μία ευτυχισμένη ζωή γεμάτη αφθονία και αγάπη.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια αυτοβελτίωσης από τους κορυφαίους παγκοσμίως επαγγελματίες του κλάδου. Διαθέτει Bachelor Degree στη διοίκηση επιχειρήσεων, μεταπτυχιακό στο Strategic Management, από το City University και πιστοποιήσεις ως Energy Leadership Index Master Practitioner, Reiki Practitioner και Quantum Physics Practitioner.